UA17: SiTs gjester skal få god behandling
(20.11.00)
Jeg ser av leserinnlegg i nummer 16 av Universitetsavisa, at to av våre kunder har hatt en negativ opplevelse i ett av våre serveringssteder. La meg aller først få beklage dette, og på vegne av alle oss i SiT Kafe AS ønsker jeg samtidig å bekrefte at det på ingen måte er slik vi ønsker å framstå for våre kunder.
Den konkrete episoden dere beskriver i deres leserinnlegg, er beklagelig. Når slike episoder inntreffer, er det naturlig å søke å finne ut hvorfor det skjedde. En av forklaringene, men på ingen måte noen unnskyldning, kan være at vi den senere tiden har opplevd at noen av våre serveringssteder i økende grad benyttes som lesesal. Dette opplever vi i utgangspunktet ikke som negativt, med mindre omfanget blir så stort at våre spisegjester ikke kan tilbys sitteplass.
Ved vår nye kantine i Realfagbygget har vi i høst periodevis opplevd slike tilstander. Brukerutvalgene ved ved våre kantiner, som har representanter fra studentene, ansatte ved NTNU og ansatte i SiT Kafe, vil være viktige bidragsytere i arbeidet med å finne gode løsninger i slike saker.
Kantine- og cateringvirksomheten i Studentsamskipnaden i Trondheim er nå skilt ut som eget selskap under navnet SiT Kafe AS. Selskapet eies i sin helhet av Studentsamskipnaden i Trondheim. Styret og de ansatte i SiT Kafe er nå inne i en spennende strategiprosess som så langt har gitt oss ny visjon og forretningsidé. Visjonen skal være vår ledestjerne, og den skal være noe å strekke seg etter for alle oss som arbeider i selskapet. Vår nye visjon er: "Smakfulle opplevelser", og vi kommer til å arbeide målbevisst i alle ledd i organisasjonen for å søke å oppfylle denne visjonen. Jeg erkjenner at opplevelsen dere hadde som gjester hos oss, ikke sto i forhold til denne nye visjonen. Fra vår side er det heller ikke hyggelig med slike tilbakemeldinger fra kunder, men samtidig gir det oss en flott mulighet for å forbedre oss. Jeg vil derfor takke dere for at dere gir oss tilbakemelding, og kan love at vi kommer til å benytte denne episoden internt i bedriften som et ledd i en prosess hvor vi skal høyne vår servicegrad og vår grad av kundeorientering.
Kjell Erik Ronæss
Adm.direktør SiT Kafe AS
|