MENINGER:
 LESERBREV:
  Brynjulf Owren: Tidskrifter og papirforbruk
  Ivar A. Bjørgen: Retten til arbeid. Tanker omkring Brevik-saken
  Rigmor Austgulen: Morsmelk – over og ut?
  Soilikki Vettenranta: JULEGAVE MED BISMAK
  Odd W. Andersen: Smelting i Antarktis
  Berit Kjeldstad og Mads Nygård: ”Mens vi venter på NTNU”
  Allan Krill: For mappa mi
  Greta Aune Jotun: Jøder og arabere, hvem okkuperer hva?
  Bjørn K Alsberg: Å koke suppe på en spiker
  Bjørnar T Kvernevik: Svar: Læresteder i klemme
 

  NYHETSKLIPP
  Stempling: Tromsø innfører ikke
  Sett denne ørnen før?
  Fant jernalderens “missing link”
  130 universitetsansatte kan miste jobben
  Nytt forskningssenter for stamceller
  Skriver Svalbardbok
  Ny mastergrad i bærekraftig arkitektur
  To nye erstatningssaker
  Jerusalem Post: Boikottforslag vekker internasjonal fordømmelse
 

  BILDESERIER
  Immatrikuleringen 2009
  Festmøtet 2009
  Kreator 09
  Bildesymfoni
  Finanskrisen i pepperdeig
  Rocke-Pelle, Rocke-Olsen, swingskjørt og kvinnelige forelesere
  Badekarpadling 2008
  Karrieredagen 2008: Mett på twist
  Immatrikulering 2008
  Shell Eco-Marathon
  Se alle bildeseriene

 REDAKSJONEN:
Tips oss på:
tips@universitetsavisa.no

Ansvarlig redaktør:
Tore Oksholen

Kildehenvisning må benyttes ved kopiering av alt innhold fra dette nettstedet.
Avisas retningslinjer og redaksjon

 

Mettet internasjonale mager (5.3.01)

getfile.jpg
Alise Grytvik serverer sultne ISFiT-ere norsk fiskesuppe.

Var du ikke på Gløshaugen på mandag gikk du glipp av en velsmakende internasjonal lunch.

Den internasjonale lunchen under ISFiT er blitt en smakfull tradisjon. Flere hundre formiddagssultne deltakere og verter fikk mandag en smak av den globale suppe. Både norsk fiskesuppe, kinesisk nuddelsuppe og italiensk grønnsakssuppe stod på menyen.

Koppen man fikk servert suppen i var ikke stor. I hvert fall ikke stor nok for å stille sulten. Derfor måtte man flere ganger innom matbordet for å få mer, og da benyttet man jo muligheten til å prøve ut de andre suppene. Kokekunstnerne var elever fra Trondheim Kokk og Stuertskole. 24 av elevene herfra har hatt denne internasjonale lunchen i regi av ISFiT som prosjektarbeid.

Tekst og foto: Av Tore Hugubakken