MENINGER:
 LESERBREV:
  Brynjulf Owren: Tidskrifter og papirforbruk
  Ivar A. Bjørgen: Retten til arbeid. Tanker omkring Brevik-saken
  Rigmor Austgulen: Morsmelk – over og ut?
  Soilikki Vettenranta: JULEGAVE MED BISMAK
  Odd W. Andersen: Smelting i Antarktis
  Berit Kjeldstad og Mads Nygård: ”Mens vi venter på NTNU”
  Allan Krill: For mappa mi
  Greta Aune Jotun: Jøder og arabere, hvem okkuperer hva?
  Bjørn K Alsberg: Å koke suppe på en spiker
  Bjørnar T Kvernevik: Svar: Læresteder i klemme
 

  NYHETSKLIPP
  Stempling: Tromsø innfører ikke
  Sett denne ørnen før?
  Fant jernalderens “missing link”
  130 universitetsansatte kan miste jobben
  Nytt forskningssenter for stamceller
  Skriver Svalbardbok
  Ny mastergrad i bærekraftig arkitektur
  To nye erstatningssaker
  Jerusalem Post: Boikottforslag vekker internasjonal fordømmelse
 

  BILDESERIER
  Immatrikuleringen 2009
  Festmøtet 2009
  Kreator 09
  Bildesymfoni
  Finanskrisen i pepperdeig
  Rocke-Pelle, Rocke-Olsen, swingskjørt og kvinnelige forelesere
  Badekarpadling 2008
  Karrieredagen 2008: Mett på twist
  Immatrikulering 2008
  Shell Eco-Marathon
  Se alle bildeseriene

 REDAKSJONEN:
Tips oss på:
tips@universitetsavisa.no

Ansvarlig redaktør:
Tore Oksholen

Kildehenvisning må benyttes ved kopiering av alt innhold fra dette nettstedet.
Avisas retningslinjer og redaksjon

 

IKKE BARE ENKELT:
Poste restante Lerkendal stadion? (12.8.03, 19:48)

Nye posttjenester har ført til stor forvirring om riktig adressering til NTNU. Når bruker vi postnummer, og hvilket? Når bruker vi gateadresse, og hvilken? Posten Norge har noen kreative forslag...

Sikkert plass til mange store pakker her, men...
I forsøk på å bli klokere, prøvde vi et 810-nummer til Postens Kundeservice. Da vi endelig kom gjennom, havnet vi hos en sentral svartjeneste på Østlandet, som hadde en begrenset kunnskap om vår lokale geografi, for å si det mildt.

Deretter forsøkte vi Postens sentralbord og havnet i Steinkjer. Derfra ble vi raskt satt over til en hyggelig dame i Kristiansand. Hun foreslo Lerkendal Stadion som korrekt pakkeadresse til Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, med samtlige underavdelinger...

JA, VAR DET BARE SÅ ENKELT: All post til NTNU (unntatt til medisinerne) skal i prinsippet adresseres til 7491 Trondheim. Da havner den her i Hovedbygningen før den blir spredt videre. Men så var det alle unntakene...
7491 for vanlig post
Bare for å ha sagt det, klinkende klart og uten misforståelser: 7491 er felles postnummer for hele NTNU. Bortsett fra Det medisinske fakultet da, som har eget postmottak ved Medisinsk teknisk forskningssenter og bruker postnummer 7489.

Brev og pakkepost merket 7491 samles i postmottak på Valgrinda og går derfra til NTNUs interne postmottak på Gløshaugen. Der blir den sortert og kjørt ut til vaktmestrene i de respektive byggene.

- Korrekt adressering av post til Gløshaugen er navn, administrativ avdeling/institutt/fakultet og gateadresse. Til Dragvoll erstattes gateadressen med angivelse av bygg- og nivånummer. Post merket på denne måten, kommer garantert fram, sier administrativ leder ved Gløshaugen interne postkontor, Toril Nyheim.

SPESIALFORSENDELSE TIL DRAGVOLL? Her heter det Edvard Bulls vei 1, 7048 Trondheim.
Arkivfoto: NTNU Info/Cathrine Dillner Hagen
Forviklinger
Verre er det hvis du vil benytte spesialtjenester som Posten skal levere direkte til mottaker, som for eksempel Bedriftspakke eller Dør til dør-pakke. Da gjelder ikke postnummer 7491 lenger.

I forsøket på å innhente opplysninger hos Posten havnet vi som sagt alle andre steder enn i Trondheim. Ifølge vårt eget interne postkontor skal post til Bygg 1, 2 og 3 på Dragvoll påføres gatedressen Edvard Bulls veg 1 og postnummer 7048. Gateadressen for paviljongene og Idrettsenteret er Loholt allé, - Plantebiosenteret og Låven har Dragvoll allé. Hvorvidt postombærerne også er fortrolige med gateadressene, lyktes det oss ikke å få vite.

SPESIALFORSENDELSE TIL DRAGVOLL? Men Idrettsbygget og paviljongene har adresse Loholt allé.
Foto: NTNU Info
For ordens skyld: Tilsvarende pakker til Gløshaugen skal merkes med gateadresse og postnummer 7034. - Men det tryggeste er å bruke den vanlige postgangen og postnummer 7491, hevder Nyheim på internposten.

Merk også at det påkommer gebyr ved feil eller mangelfull adressering. Og hvis mottaker ikke skulle befinne seg på den oppgitte adressen akkurat når pakken blir forsøkt levert, ble den i en overgangsperiode kjørt til postkontoret på Gløshaugen. Derfra ble det sendt melding, gjennom internposten, om at du måtte komme og hente pakken ved postkontoret på Gløshaugen.

Nå skal postpakker med postnummer 7034 Gløshaugen hentes på Postkontoret i Elgeseter gate. Postpakker adressert 7048 Dragvoll utleveres hos Postkontoret på Moholt.

Fremdeles forvirret? Forsøk www.posten.no

Av Synnøve Ressem