MENINGER:
 LESERBREV:
  Brynjulf Owren: Tidskrifter og papirforbruk
  Ivar A. Bjørgen: Retten til arbeid. Tanker omkring Brevik-saken
  Rigmor Austgulen: Morsmelk – over og ut?
  Soilikki Vettenranta: JULEGAVE MED BISMAK
  Odd W. Andersen: Smelting i Antarktis
  Berit Kjeldstad og Mads Nygård: ”Mens vi venter på NTNU”
  Allan Krill: For mappa mi
  Greta Aune Jotun: Jøder og arabere, hvem okkuperer hva?
  Bjørn K Alsberg: Å koke suppe på en spiker
  Bjørnar T Kvernevik: Svar: Læresteder i klemme
 

  NYHETSKLIPP
  Stempling: Tromsø innfører ikke
  Sett denne ørnen før?
  Fant jernalderens “missing link”
  130 universitetsansatte kan miste jobben
  Nytt forskningssenter for stamceller
  Skriver Svalbardbok
  Ny mastergrad i bærekraftig arkitektur
  To nye erstatningssaker
  Jerusalem Post: Boikottforslag vekker internasjonal fordømmelse
 

  BILDESERIER
  Immatrikuleringen 2009
  Festmøtet 2009
  Kreator 09
  Bildesymfoni
  Finanskrisen i pepperdeig
  Rocke-Pelle, Rocke-Olsen, swingskjørt og kvinnelige forelesere
  Badekarpadling 2008
  Karrieredagen 2008: Mett på twist
  Immatrikulering 2008
  Shell Eco-Marathon
  Se alle bildeseriene

 REDAKSJONEN:
Tips oss på:
tips@universitetsavisa.no

Ansvarlig redaktør:
Tore Oksholen

Kildehenvisning må benyttes ved kopiering av alt innhold fra dette nettstedet.
Avisas retningslinjer og redaksjon

 

UA nå også på TV (4.11.03, 00:10)

Nå kan du lese siste nytt fra Universitetsavisa på veien til kantina eller butikken. Og Informasjonsavdelingen har åpnet nytt lokalkontor på Dragvoll.

Det er lenge siden stativene med den trykte Universitetsavisa forsvant fra NTNUs campuser. Men som en liten erstatning finner du nå tv-skjermer som viser forsiden på avisa på tre godt synlige steder. Skjermene viser en alltid oppdatert versjon av avisas forside.

NÅ OGSÅ PÅ TV: Universitetsavisa finner du nå også på TV-skjermer i Gata på Dragvoll (t.v.) ved dagligvarebutikken på Stripa på Gløshaugen (midten) og ved kantina i Realfagbygget (t.h.).
Fotos: Even Gran
For kriseinformasjon
Apparatene er montert ved NTNUs viktigste ferdselsårer, i "Gata" på Dragvoll, ved "Stripa" på Gløshaugen og ved kantina i Realfagbygget. I taket over TV-en på Dragvoll ruller også et løpetekstdisplay som reklamerer både for avisa og NTNUs intranett (Innsida).

Hensikten med tv-ene er ikke bare å drive pr for avisa på nett. I tilfelle en krise oppstår, f.eks brann, gassutslipp eller lignende, kan tv-skjermene brukes til å informere forbipasserende om hvordan de skal forholde seg. Innholdet på skjermene kan nemlig fjernstyres fra Informasjonsavdelingen.

Nytt kontor på Dragvoll
Samme avdeling har nylig også flyttet inn i et nytt lokalkontor på Dragvoll, etter å ha ført en meget anonym tilværelse i bygg 11 et par års tid. Avdelingen har nå fått leie et kontor hos Studieavdelingen i bygg 4, hvor vi er blitt nærmerste nabo til NTNU-trykk.

DRAGVOLLKONTOR: I dette kontoret ved NTNU-trykk har Informasjonsavdelingen flyttet inn. Vi tar gjerne imot besøk.
Foto: Even Gran
Kontoret ligger ved trappa opp til kantina. Det er foreløpig fast betjent tre dager i uka - tirsdag, onsdag og torsdag. Hit kan du henvende deg hvis du har tips eller innspill til Universitetsavisa, Gemini og forskning.no - eller hvis du trenger annen hjelp fra Informasjonsavdelingen.

Resten av avdelingen holder som før til på Gløshaugen, hvor du finner oss i "Infohuset" (Medieseksjonen) og i kjelleren i Hovedbygningen (Seksjon for samfunnskontakt).

Avisa på e-post eller papir
Nettversjonen av Universitetsavisa har nå vel 2.000 "treff" på sin hovedside på alle hverdager, og antallet er jevnt stigende. Men hvis du fortsatt ikke er blant våre faste lesere, og heller ikke vil stoppe opp for å lese oss på tv, minner vi om at det er mulig å abonnere på nyhetsvarsling via e-post. Skriv inn din e-post-adresse i boksen nederst i venstre marg her i avisa, og du vil få tilsendt en e-post fra redaksjonen ca. to ganger ukentlig.

Og hvis du fortsatt er blant dem som ønsker å lese avisa på papir, anbefaler vi at du prøver den blå knappen "Skriv ut alle nyheter fra siste uke" i venstre marg. Her får du en utskift av alt innhold i avisa fra siste uke som du kan ta med deg og studere i fred og ro f.eks på bussen eller på sofaen.

Red.