MENINGER:
 LESERBREV:
  Brynjulf Owren: Tidskrifter og papirforbruk
  Ivar A. Bjørgen: Retten til arbeid. Tanker omkring Brevik-saken
  Rigmor Austgulen: Morsmelk – over og ut?
  Soilikki Vettenranta: JULEGAVE MED BISMAK
  Odd W. Andersen: Smelting i Antarktis
  Berit Kjeldstad og Mads Nygård: ”Mens vi venter på NTNU”
  Allan Krill: For mappa mi
  Greta Aune Jotun: Jøder og arabere, hvem okkuperer hva?
  Bjørn K Alsberg: Å koke suppe på en spiker
  Bjørnar T Kvernevik: Svar: Læresteder i klemme
 

  NYHETSKLIPP
  Stempling: Tromsø innfører ikke
  Sett denne ørnen før?
  Fant jernalderens “missing link”
  130 universitetsansatte kan miste jobben
  Nytt forskningssenter for stamceller
  Skriver Svalbardbok
  Ny mastergrad i bærekraftig arkitektur
  To nye erstatningssaker
  Jerusalem Post: Boikottforslag vekker internasjonal fordømmelse
 

  BILDESERIER
  Immatrikuleringen 2009
  Festmøtet 2009
  Kreator 09
  Bildesymfoni
  Finanskrisen i pepperdeig
  Rocke-Pelle, Rocke-Olsen, swingskjørt og kvinnelige forelesere
  Badekarpadling 2008
  Karrieredagen 2008: Mett på twist
  Immatrikulering 2008
  Shell Eco-Marathon
  Se alle bildeseriene

 REDAKSJONEN:
Tips oss på:
tips@universitetsavisa.no

Ansvarlig redaktør:
Tore Oksholen

Kildehenvisning må benyttes ved kopiering av alt innhold fra dette nettstedet.
Avisas retningslinjer og redaksjon

 

Innovasjonspris til NTNU-er (25.9.08, 16:17)

Bioteknolog Ingvild Haug vant Innovasjonsprisen for 2008.

Bak prisen står Trondheim kommune og Barne- og likestillingsdepartementet, og vinneren kan glede seg over 100 000 priskroner, skriver Namdalsavisa.

Haug jobber som eksternfinansiert forsker ved NTNU. Hun har blant annet jobbet med kreftforskning og forskning på fiskegelatin.

Prisen gis til en forsker som har fått frem et produkt eller prosjekt som er av kommersiell interesse, og som samtidig bidrar positivt i kampen mot menneskeskapte klimaendringer. Akkurat hva som er årsaken til at Haug fikk prisen, er fremdeles ikke klart:

- Meldinga kom som et sjokk på meg, og jeg vet ennå ikke hva som er lagt til grunn for prisen, sier en lykkelig vinner til avisa.